[FAIRCOOP GREECE] ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Ο.Σ.Η. - ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019


Ο Ολοκληρωμένος Συνεταιρισμός Ηρακλείου (Ο.Σ.Η.) διοργανώνει μια «Αυτόνομη Λαϊκή Αγορά» το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, στον πεζόδρομο της Μαστραχά (Καμαράκι), από τις 10 π.μ.
Πρόγραμμα Αυτόνομης Λαϊκής Αγοράς

10 π.μ. - 3 μ.μ. Διάθεση προϊόντων με εναλλακτικά νομίσματα
1 μ.μ. Φαγητό από το «Αυτόνομο Τσικάλι»*
3 μ.μ. Ανοικτή Συνέλευση Αυτόνομης Λαϊκής


* Το φαγητό θα προσφέρεται με ελεύθερη συνεισφορά και τα χρήματα θα δοθούν ως οικονομική ενίσχυση για τα λειτουργικά έξοδα του αυτο-οργανωμένου κοινωνικού χώρου Da.

 Μετά από πολύ (και κακό) καιρό, λέμε να βρεθούμε ξανά  αυτή τη φορά στον πεζόδρομο της Μαστραχά (δείτε το χάρτη), να φέρουμε τους πάγκους μας και τα καλούδια μας, και να σουλατσάρουμε μαζί με τους αγαπημένους μας Χοχλιούς.

Δεδομένου ότι το πάρκο Γεωργιάδη "αναβαθμίζεται" από το δήμο και εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένο όλο αυτό το διάστημα, επιλέξαμε αυτό το φιλικό και οικείο μέρος ώστε να βρεθούμε ξανά, να ανταλλάξουμε προϊόντα, τα νέα μας και ιδέες για τη συνέχεια.

Έχει μεγάλη σημασία η συμμετοχή όλων των μελών και των παραγωγών του δικτύου σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται μετά από τόσο καιρό ώστε να επανεκκινήσουμε την «Αυτόνομη Λαϊκή Αγορά».

Στη συνέλευση που θα ακολουθήσει καλούμαστε να αποφασίσουμε για τον τόπο διεξαγωγής της στο εξής, μέσα από ένα σύνολο προτάσεων που έχουν συζητηθεί σε προηγούμενες συναντήσεις της οργανωτικής ομάδας, όπου μετά από έρευνα έχουν επιλεχθεί κάποιοι χώροι ως καταλληλότεροι. Όπως γνωρίζετε, μετά τα γεγονότα του φθινοπώρου και την καταστροφή του φυσικού χώρου των δραστηριοτήτων μας όλοι είμαστε κάπως φορτισμένοι, οπότε καλό θα ήταν σε αυτήν την απόφαση να ακουστούν και άλλες απόψεις.

Επίσης η νέα ομάδα της λαϊκής χρειάζεται περισσότερα άτομα και υποστήριξη για να λειτουργήσει και να περάσει πλέον η οργάνωσή της στους παραγωγούς.

Καλή αντάμωση!

Comments