ΤO «KOYKI» ΚΛΕΙΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ !!!

Το «Κουκί» κλείνει δύο χρόνια ζωής και το γιορτάζει διοργανώνοντας μια καμπάνια προώθησης με στόχο την ενεργοποίηση όσων είναι ήδη μέλη, αλλά και την προσέλκυση ακόμα περισσότερων. Η καμπάνια επικεντρώνεται σε επαγγελματίες και καταστήματα του Ηρακλείου, ώστε το τοπικό μας νόμισμα να επεκταθεί στην αγορά της πόλης, να ανανεωθούν και να διευρυνθούν οι επιλογές που έχουν τα μέλη για να αξιοποιήσουν τα κουκιά τους.
Όπως θα έχετε πιθανώς αντιληφθεί, η προώθηση των προσφορών των μελών μας έχει ήδη ξεκινήσει στο Facebook. Ενημερωθείτε λοιπόν για τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει το δίκτυό μας και ακολουθήστε το «Κουκί» από εδώ https://www.facebook.com/ToKoukiHer/
Επίσης, στην ιστοσελίδα του Ολοκληρωμένου Συνεταιρισμού Ηρακλείου (Ο.Σ.Η.) μπορείτε πλέον να βρείτε:
1) Ένα διαδραστικό χάρτη με καταστήματα και επαγγελματίες όπου μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με «Κουκιά», καθώς και πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
2) Το βίντεο και το ραδιοφωνικό σποτ της καμπάνιας μας
3) Υλικό προώθησης, όπως αφίσαbanner κ.α.
Από τη Δευτέρα 14 Μάη, βγείτε έξω και ανακαλύψτε που σας κάνει "Κου-Κου"!
Το Σάββατο 19 Μαΐου η καμπάνια προώθησης του Κουκιού κορυφώνεται με την εορταστική Αυτόνομη Λαϊκή Αγορά στο πάρκο Γεωργιάδη· μία ολοήμερη εκδήλωση, με εργαστήρια, δραστηριότητες και φυσικά βραδινό κρητικό γλέντι!
Κου-Κου για πάντα!

Comments